Persbericht 25/02/2016

 

TWEGOS CREËERT DE IDEALE MATCH TUSSEN WERKGEVER EN WERKNEMER.

Ondersteund door IWT-subsidies en met de samenwerking van de Vrije Universiteit Brussel werkte Twegos een nieuwe manier van data driven HR-assessment uit. Niet op basis van IQ-testen of competentiescreenings, maar vertrekkend vanuit een waardenprofiel. De ervaring leert immers  dat medewerkers beter presteren als hun persoonlijke waarden matchen met die van een bedrijf, waardoor ze er langer en met meer arbeidsvreugde aan de slag blijven.

 

Twegos creëerde een tool waar werkzoekenden een gratis waardenprofiel kunnen aanmaken dat gematcht wordt met de waarden van bedrijven. Dat levert een unieke win-win situatie op:

In een testfase screende Twegos de medewerkers van de VDAB, Barco, Borealis, T-Groep en de VUB en bracht zo de huidige en gewenste bedrijfscultuur objectief in kaart.

De resultaten losten de verwachtingen ruimschoots in. Werknemers voelen zich beter in hun job, presteren beter en verlaten minder snel het bedrijf. Twegos zorgt voor een mooi evenwicht. Hun tagline is niet voor niets For Happier People & Healthier Companies.

Meer informatie? www.twegos.com


Meer informatie?

Meer informatie ? Neem snel contact met ons op info@twegos.com – Jurgen Noël 0489/93.91.70

Logo en fotomateriaal: www.twegos.com/brand

 

Wie zijn wij?

Twegos is een Vlaamse onderneming die in samenwerking met de Vrije Universiteit van Brussel een online waardenfit tool heeft ontwikkeld, die aan de hand van een objectieve meting bij kandidaat en bedrijf het welzijn en de performantie van het individu kan voorspellen. De academische onderbouw van de tool kwam tot stand door nauwe samenwerking met VDAB, Borealis, T-Groep, Barco, Cofely en VUB. Twegos is een start-up uit 2015 en voorlopig alleen in België actief.

Twegos – For Happier People & Healthier Companies